Direct contact? Bel: 0854013851 of WhatsApp: +31851306481

Home > Waardebepaling

Waardebepaling van jouw modeltreinen door Modeltreinen-verkopen.nl

Wij helpen je graag met het bepalen van de waarde van jouw modeltreinen. Zo kan je ook de waarde van jouw modeltreinen door ons laten bepalen. Er zijn verschillende soorten "waarde". De waarde taxatie kan zijn voor een verzekering, boedelscheiding of voor een verkoop van de verzameling. Wij kunnen de verzameling op waarde taxeren op vervang waarde, marktwaarde of inkoop-verkoopwaarde, elke taxatie zal een andere waarde hebben. Voor het bepalen van de waarde kijken wij onder andere naar de onderstaande factoren:

  • Van welk merk is de modeltrein?
  • De staat van het artikel; is het een vitrine model geweest, heeft het altijd in de doos gezeten of is er veel mee gespeeld?
  • De zeldzaamheid van een artikel; hoeveel zijn er geproduceerd of was het juist een kleine oplage?
  • Is de originele verpakking nog aanwezig?
  • Sterke fluctuaties op de markt

Zodra wij de waarde van jouw modeltreinen collectie hebben bepaald, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden tot verkopen te bespreken. Modeltreinen-verkopen.nl komt graag bij je langs om de artikelen op te halen en, indien wenselijk, zorgvuldig te demonteren.

Waardebepaling van jouw modeltreinen

LET OP: U kunt alleen jpg, jpeg, jpg, gif, png, png, bmp, docx, doc, pdf, xlsx of xls bestanden uploaden die kleiner zijn dan 10,00 Mb
Sleep uw bestand(en) hierheen of klik om te zoeken
Heeft u meer, grotere bestanden of lukt het uploaden niet? U kunt deze ook via Whatsapp +31851306481 of WeTransfer.com versturen naar info@modeltreinen-verkopen.nl
 
Meer weten over modeltreinen verkopen?

Ben je van plan om jouw modeltreinen te verkopen maar heb je nog vragen over hoe dit precies werkt bij Modeltreinen-verkopen.nl? Neem dan gerust contact met ons op via tel:0854013851 of WhatsApp op 0851306481. Wij beantwoorden jouw vragen graag!