Direct contact? Bel: 0854013851 of WhatsApp: +31851306481

Home > Ervaringen

Hoe ervaren klanten modeltreinen-verkopen.nl?

Het kopen en op waarde schatten van een modeltreinverzameling of het demonteren van een modelbaan is een gespecialiseerd werk. Wij doen het met veel liefde voor ons vak en hebben de afgelopen tien jaar meer dan 2500 klanten kunnen helpen bij de verkoop van de modelbaan en treinverzamelingen. Lees wat de ervaringen zijn van onze klanten en ervaar het zelf, we helpen je graag.

Schrijf zelf een ervaring

Moest noodgedwongen met mijn treinenhobby stoppen. Hoorde van Modeltreinen-verkopen en dat dit een betrouwbare partij is voor de in- en verkoop van (gebruikte) modeltreinen. Heb ze een e-mail gestuurd met een overzicht van mijn aanbod plus foto's. Alles in dozen verpakt. Kreeg kort daarop een bericht dat men belangstelling had plus een datum waarop iemand aan huis kwam om het aanbod te beoordelen. Er kwam een mijnheer die zich keurig kenbaar maakte en aan de slag ging om alles te bekijken, dit noteerde en een mooi bod uitbracht. Na akkoord werd het bedrag 'aan tafel' keurig op mijn bankrekening overgeschreven; het stond meteen op de rekening. Alles werd in een bestelwagen geladen waarna hij vertrok. Ik heb het ervaren als een prettig contact en een nette afhandeling. Bijkomend voordeel: je hoeft niet zelf alles te transporteren naar een inkoopbedrijf en je krijgt een marktconforme prijs. Een vertrouwd adres dat ik op dit terrein zeer kan aanbevelen.
Andre uit Wilnis
Andre uit Wilnis
Na het sturen van foto's van onze treinen via WhatsApp, ontvingen wij een bod en was de afspraak om bij ons thuis te komen snel gemaakt. Het controleren, ophalen en de betaling was allemaal binnen no time geregeld. Kortom, geen gedoe en een prima service!
Graddy uit Heerhugowaard
Graddy uit Heerhugowaard
Ik heb mijn treinbaan aangeboden op de site, inclusief duidelijke foto's. Ik kreeg binnen zeer korte tijd een reactie en een mooi bod. Op mijn vraag hoe nu verder was het antwoord; " ik kom de treinbaan ophalen". Goed geregeld. Een keurig man kwam op de afgesproken tijd de treinbaan kopen. Op mijn vraag om contant af te rekenen werd positief geantwoord. Kortom, netjes eerlijk geregeld.
Annet uit Zoetermeer
Annet uit Zoetermeer
Dank voor de accurate en vlotte manier van zaken doen. Afspraken nakomen en de zaken correct afwerken. Kortom: TOP Ga zo door. Nogmaals dank.
Karel uit Den Bosch
Karel uit Den Bosch
Na slechte ervaringen op Markplaats met de verkoop van mijn verzameling treinen, via Google uitgekomen bij Modelspoorbaanwinkel.nl Na contact via de Whatsapp zijn ze langs gekomen om de verzameling te bekijken en een bod te doen. Het bod was zeer netjes en was akkoord na kleine onderhandeling. De betaling was meteen gedaan en stond direct op mijn Bank. De treinen zijn netjes ingepakt en meegenomen. Het was een fijne ervaring na de Marktplaats kopers.
Egbert uit Zeewolde
Egbert uit Zeewolde